Zum Inhalt springen

Ihr Browser ist veraltet. Die Website wird möglicherweise nicht richtig angezeigt. Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser.

itroom
itroom
Webudvikling og SEO der giver flere kunder

Denmark

Remote-Arbeit

1-9

2015

4.9

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse med webudvikling og Google optimering.

Itroom blev stiftet i 2015 af Lasse Enggaard og Patrick Meyhoff.

I dag har virksomheden vokset sig til en velrenommeret spiller inden for webdesign, e-commerce og SEO. Siden sin opstart har itroom hjulpet over 300 kunder med at skabe en succesfuld online tilstedeværelse.

Lasse Enggaard er en erfaren SEO-ekspert, Shopify-specialist og e-commerce-veteran, der brænder for at hjælpe kunderne med at opnå de bedste resultater.

Patrick Meyhoff er en dygtig mediegrafiker med en professionel bachelor i UX & UI, der ved hvordan man designer hjemmesider, der giver besøgende den bedste oplevelse.

Itroom forstår det digitale univers og arbejder altid med de nyeste trends inden for design og søgeoptimering.

Vi forstår det digitale univers og arbejder altid med de nyeste trends inden for design og søgeoptimering. Vi tager gerne imod en udfordring og går gerne et ekstra skridt for at skabe flere muligheder og bedre resultater for vores kunder.

Vi værdsætter god kommunikation i ethvert samarbejde, da det sikrer en glidende og effektiv proces. Derfor lægger vi stor vægt på at have åben og ærlig kommunikation med vores kunder.

Vores SEO løsninger starter fra 1.995 kr. - 4.995 kr. 

Budget
  • $0 - 1,000
Hilfe mit Semrush
Wir bieten diesen Service zurzeit nicht an.
Preismodell
  • Stundensatz
  • Projektbasiert
Unternehmensgröße der Kunden
Sprachen
  • Dänisch
Geografischer Schwerpunkt
  • Denmark
itroom kontaktieren
Budget, $
Select required service

Indem ich auf "Nachricht senden" klicke, stimme ich der Übermittlung meiner Kontaktdaten zur weiteren Speicherung und Bearbeitung zu.

Sie benötigen mehr Informationen?

Brauchen Sie mehr Daten, um eine Entscheidung zu treffen und eine Agentur zu kontaktieren? Bitte mailen Sie uns Ihre Gedanken und Vorschläge an agencies@semrush.com

Agenturen in Denmark